Tympanometer

GSI TympStar Pro

TympStar Pro fra Grason-Stadler har en intuitiv og fleksibel design som gjør det mulig for brukere å bevege seg gjennom et komplett utvalg av mellomøre-tester. 

Dette revolusjonerende GSI-tympanometeret lar deg sette forhåndsdefinerte protokoller, spare tid og skape konsistens i testprosedyrer.

Nye testalternativer med TympStar Pro

Flerfrekvens test
Tillegget av Multi-Hz-testen til TympStar Pro gir audiologene verktøyene som trengs for å trygt identifisere resonansfrekvensen til mellomøret. Denne kraftige testen kan fullføres fem ganger raskere enn forgjengeren og tar så lite som 13 sekunder å fullføre. Multi-Hz gir effektiviteten og nøyaktigheten som trengs for å vurdere patologier i mellomøret.

Patulous ET Identification
TympStar Pro har nå en dedikert testtype for å identifisere et fabelaktig Eustachian-rør. Evnen til å lagre målinger fra fire testforhold og en justerbar tidsbase gjør Patulous ET-testen til et pålitelig, fleksibelt og tilpassbart alternativ for å dekke behovet til hvert anleggs protokoll.

GSI ALLEGRO

GSI Allegro ™ er en håndholdt screeningsenhet klar for ethvert testmiljø som krever tympanometri og ipsilaterale reflekser. Allegro tilbyr en navigering med fire knapper som muliggjør rask og pålitelig testing. Automatiske målinger av mellomøret status fullføres på få sekunder ved hjelp av enhetens konfigurerbare testinnstillinger. Allegro inkluderer en ladestativ, termisk skriver og bæreveske.

GSI 39 er tilgjengelig i fem forskjellige versjoner, og er en fleksibel screeningsenhet for tympanometri, akustiske refleksmålinger og audiometri. Med enestående skalerbarhet kan du enkelt legge til nye funksjoner når du vokser. Tillegg av 1 kHz tillater også tympanometri og tympanometri / refleks testing på babyer under 6 måneder.