OAE

GSI Corti Grason-Stadler

GSI Corti er et bærbart og batteridrevet diagnostikk- og screeninginstrument som gir pålitelige OAE-målinger hos pasienter i alle aldre. Denne OAE-høreapparaten er rask og enkel å bruke, og gir maksimal fleksibilitet gjennom forhåndsdefinerte protokoller for DPOAE- og TEOAE-målinger.

GSI Audera Pro Grason-Stadler

GSI Audera Pro ™ er neste generasjon av Grason-Stadlers høyt anerkjente klinisk fremkalte potensial og OAE-systemer. Audera Pro tilbyr et omfattende batteri med testtyper som dekker fremkalte potensialer (EP) og otoakustiske utslipp (OAEer).

Audera Pro leveres med alle de flotte funksjonene til forgjengeren Audera, og tilbyr nå en rekke viktige oppdateringer for å støtte behovene til dagens audiologiske praksis.

Tester kan utføres raskt og effektivt med tilpassede testprotokoller. Resultatene kan lagres i databasestyringssystemet, som gjør det mulig å kombinere alle testtyper i en enkelt rapport.

GSI Novus Grason-Stadler

GSI Novus ™ er et slankt, håndholdt, omfattende nyfødt høreapparat. Novus har en berøringsskjerm og intuitiv programvare i kompakt maskinvaredesign. Novus kan konfigureres med en hvilken som helst kombinasjon av AABR, TEOAE og DPOAE som muliggjør sømløs screening i to trinn for spedbarn.

Funksjoner • Kombinert AABR og OAE i en enkelt håndholdt enhet • Binaural samtidig AABR-testalternativ • Lagrer opptil 250 pasienter med opptil 50 tester per pasient • Trådløs lading • Skreddersydd bæreveske • Fleksibel risikofaktorstyring • Valgfri sikringssikkerhet • HearSIM Data Management Software • Kompatibel med sporingssystemer som Hi-Track.

Echoport ILO292 USB-l

Advanced clinical binaural OAEs

I stand til å tilfredsstille de mest krevende diagnostiske behovene dine, leverer Otodynamics Echoport IL 0292 USB-I et komplett utvalg av OAE-tester med en probe i en lett og bærbar pakke. I tillegg til å tilby muligheten til å koble til en stasjonær eller bærbar PC via USB, tilbyr den fire forhåndsprogrammerbare testprotokoller, og integrert pasientdatabase, og muligheten til å teste pasienter i alle aldre.

Otoport Advance

Advanced clinical OAEs

Otoport Advance fra Otodynamics leverer OAE-kvalitetsmålinger og -analyser, og tilbyr 12 frekvensprøver i en lett og bærbar enhet. Otoport Advance kombinerer en ergonomisk design, intuitiv menystyrt betjening og automatiske eller manuelle innstillinger, og er ideell for alle kliniske screening- og diagnostiske applikasjoner.

Otoport Flexi

Exactly What’s Needed For Clinical OAEs

Otoport Flexi håndholdte OAE-instrument er designet for klinikken og screeningapplikasjoner, og dekker dine behov. Det er enkelt å bytte mellom analytiske kliniske moduser og screeningmodus. Tilbyr 6 DPOAE-protokoller og 2 TEOAE-protokoller. Konfigurerbar støyhåndtering og avvisning, individuelle båndpasningsindikasjoner og valgbar automatisk DP-frekvenssveipbehandling.

Otoport Lite TE

Ideal Newborn Hearing Screener

Ideell nyfødt Screener
Otoport Lite TE er et enkelt og enkelt å bruke håndholdt TEOAE-system med et intuitivt grensesnitt for nyfødt hørselsscreening. Raskt, nøyaktig og automatisk pass / refer-resultat med lave kostnader forbruksvarer og lang batterilevetid gjør Otoport Lite TE til den ideelle måten å skjerme med TEOAEs.

Otodynamics Otoport OAE+ABR

Otodynamics Otoport OAE + ABR tilbyr uovertruffen fleksibilitet, og bringer DPOAE, TEOAE og ABR-screening i en håndholdt enhet. Resultatene er tydelig synlige på en stor fargeskjerm med høy oppløsning og presenteres ganske enkelt som PASS eller REFER.
Med viktige OAE-applikasjoner som konfigurerbare stimuli og makroer for å koble flere testtyper, er Otoport OAE + ABR ideell for alle diagnostiske screeningalternativer.